top of page

Velkommen


Hei!

Så hyggelig at du stikker innom meg.

Vel...Jeg er ei jente som har med meg en ryggsekk og en verktøykasse full av opplevelser og verktøy. Jeg elsker butikkene som kan kunsten å selge ting, til priser jeg kan leve med. Og som mennesker flest går tiden med til jobb, rydding, barn og en mengde irritasjon som alle foreldre har og mange morsomme og hjertelige opplevelser. Jeg er førskolelærer av yrke, singel og bor sammen med min sønn som er voksen og min datteren som er ganske ny i denne verden. Jeg har et hjertebarn, min datter har trisomi 21 (Down Syndrom)og alt det som følger med.

Og det er nettopp det, dette handler om for meg ...... Livet....helt filterløst, og The wall is down and the grid has fallen

Eller det er ikke verdens undergang å få et barn med spesielle behov. Opplevelser som jeg trodde jeg satt med alene, vise seg at flere har vært igjennom det samme, men vi snakker sjeldent om tabu emner. Vi opplever alle sorger og gleder gjennom live.

Men som Sara Brightman og Bomb the Bass synger:

Make the best of what's given you

Everything will come in time

Why deny yourself

Don't just let life pass you by

Like winter in July

"bomb the bass"

Camilla

bottom of page