top of page

å akseptere....

Det syns ikke så godt, men på dette lyset står det:

Accept what is,

let go of what was,

and have faith in

what will be...

...

Godta hva som er,

gi slipp på hva som var,

og ha tro på

det som kommer...

Det har jeg, har du.......?

Fantastisk, vi er ferdige med "pute" frejkas pute.

jippi. hoftedysplasi, da er vi ajour og jeg kan komme enda nærmere min unge. Enda nærmere med kroppen uten at vi har denne plastikken i mellom oss. Hun er fri, fri for puta og hennes bevegelser begynner å komme. Hun beveger seg med frihet. Hun må nå bli kjent med hele kroppen sin. magen, føttene, bena.

Jeg spurte legen om det var noe sted vi kunne levere frejkas pute inn til, gjenbruk til et u-land eller noe. Legen tittet opp på meg og sa, u-land, han smilte og sa dessverre så er det mange i-land som også hadde hatt behovet, men det er ingen steder å levere det inn. så det kastes i søpla. Å så dumt, så trist. for tenk deg det ville ha hjulpet, andre.

Jeg har ikke klart å kaste det enda, i håp om at noen der ute har satt igang innsamlinger av slike puter. For hoftedysplasi er det mangebarn som har, men med en enkel pute, vokser hoftekulene inn i skålene. En milepæl har vi vært i gjennom og nå skal vi videre.

Og neste uke dere, er det den første uken uten lege time, uten avtale på A-hus, Ullevål eller Riksen.

For en fantastisk deilig opplevelse, å vite i dag at vi ikke har noen avtaler til uken. At da står vi helt fri, fri til å henge hjemme i vår egen hage, eller ligge litt lengre, eller subbe rundt i pyjamasen hele dagen, uten å gjøre en dritt.

Men det skal sies at de bygger, de bygger hus utenfor hos oss, så bråket starter klokken 06.00 så ligge lenge i sengen er intet å hige etter enda, eller det bråkte så fælt når ppt og spesialpedagogen kom på besøk fra kommunen at jeg nesten ble litt flau og da var terrasse døren igjen. Og vi hørte nesten ikke hva vi sa til hverandre. Vi burde sikkert hatt hørselvern alle vi som bor på denne rekka:)

Ja ppt ja. Jeg har kontaktet kommunen fordi jeg ønsket å vite hva jeg har å forholde meg til før sommeren.(se på det øverste bilde så ser du hvor nærme husene kommer, kanskje du er heldig å blir min nabo:)

Litt surrealistisk at jeg skal sitte på andre siden av bordet etter over 20 år i bransjen.

Men jeg er i ihvertfall godt rustet.

Livet har forberedt meg på henne hele tiden. Jeg har en meritt liste med utdannelser, uten at jeg er blitt noe smartere av den grunn. Forhåpentligvis litt mer ydmyk, til livet. Og hodet er den viktigste fungerende muskelen jeg har.

Jeg er nemlig blitt forberedt på henne helt siden jeg startet på videregående og tok grunnkurs på videregående der jeg valgte tegnspråk i valgfag, jeg kom ikke inn på barnepleiern så jeg tok hjelpepleieren og hadde blant annet praksis på Sunnås sykehus hvor jeg møtt mange trafikk skadde og slagpasienter. Her lært jeg i ihvertfall hvordan man stimulerer voksne. Siden ble det barnepleiern, hvor barns utvikling var i fokus.

Så førskolelæreren, videreutdanning i musikk, videreutdanning i veiledning, så coaching, seksuell helse (har ikke eksamen i dette enda) og sist ledelse på Bi.

Og som almenpedagog og erfaring fra barnehage siden 94 har jeg 24 års erfaring med barn. Shit da snakker vi at tiden flyr dere.

Og ikke minst mengde trening på bleieskift, tørking av rumper og mating og vi snakker alle aldere:)

Og livet har forberedt meg på henne. Så dette......, henne er noe av det beste som har hendt meg. Hun og jeg er et team, sammen med brodern.

Jeg velger å dele....

å dele meg.....

det jeg står oppi, har vært igjennom eller er på vei til.

Min blogg er ikke noe fasit, ikke noe riktig eller galt,

men jeg velger å dele

en flik av mitt liv med deg, en hendelse, en opplevelse, en følelse. Mulig det er noe igjenkjennbart eller at du bare er takknemlig.'

Jeg velger å gjøre meg sårbar i det jeg deler med deg. '

For hun er så viktig for meg, og hun er så viktig for meg at jeg velger, jeg velger å sette ord på det vi går igjennom.

Vår opplevelse i møte med verden i møte med deg.

Helt uten filter, og jeg er takknemlig,

takknemlig for

HENNE, som har åpnet og fortsatt åpner nye dører i livet mitt.

Hun som har et smil på lur.

Hun som viser at hun kan å mestrer så mye allerede i sitt liv,

hun som har vært snart fem måneder på denne jord.

Hun som Er i mitt liv, og jeg i hennes.

Camilla

bottom of page