top of page

Høsten kommer, adjø da sommer....


Høsten kommer

adjø da sommer

takk for sol

takk for lys

hør nå tuter vinden

stryker deg om kindet

det er høst

det er høst.

Dagene blir kjøligere og kveldene mørkere.

Deilig å sitte inne med noe varmt i koppen, og noe varmt på kroppen. Nå er det innafor å bre et pledd over seg, og tenne lys.

Nå starter det opp igjen for fult.

Mandag stoffskifte sjekk av overlegen.

Tirsdag hjertesjekk av lege og møte med klinisk ernærings fysiolog på samme dag gudskjelov.

Onsdag spesial pedagog time.

Torsdag fysioterapeut time og time på helsestasjonen

Fredag fysioterapeut time.

Og vips var uken omme.

Helgen skulle vi ha hjulpet familien, men det måtte gå ut da vi trengte å være hjemme en dag, bare oss to.

Og jeg har gått til innkjøp av denne fine her. Høytaler med blandt annet hjerte-lyd, bluetooth slik at jeg kan spille av spotyfi.

Denne står på barnerommet til bruk når vi er oppe og jeg skal rydde bort klær eller vaske. Den heter ZAZU ZOE og var verdt vær eneste krone, selv om jeg ser nå at den selges billigere mange steder en det jeg ga for den.

Og så et lite hjerte sukk fra meg.

Kjære alle butikker med sete til baby på handlekurven. Etter å ha brukt disse, rundt omkring,er min konklusjon til alle ansatte.

Vær vennlig og vask disse setene. De er så møkkete, at de ikke lar seg bruke. Jeg har funnet dyr i en, flekker, mugg, ødelagte. Det er fremtidens kjøpere som sitter i disse. Det må da kunne gå an å vaske disse inni mellom. Jeg får ikke bilsetet hennes ned i kurven, og hun er for slakk i muskulaturen slik at vi må bruke disse lengre en andre. For hun kan ikke sitte i setet på handle vognen. Da jeg sier i fra i butikkene og ber om noe å vaske med, titter de ansatte ofte på meg som om jeg er en zombie. Pleier å få en klut eller papir til slutt. Men har nå begynt å ta med meg desinfeksjons middel og papir selv.

Fant denne som var hel og ren og Hyggelig å bruke:)

Lurer på når jeg skal få gått tur jeg......

Mandagen ble det tur. Litt over 2 km, til butikken, i et fantastisk høst vær. Ikke at jeg skal skryte på meg noe, men deilig å gå bare for oss og ikke til et sted hvor vi har avtale. Ikke noen som venter på at vi skal komme, som har forventninger til hva jeg skal gjøre som mamma og hva hun skal mestre.

Henne og jeg.

Jeg og henne.

Henne som har åpnet og fortsatt åpner nye dører i livet mitt.

Hun som har et smil på lur.

Hun som viser at hun kan og mestrer så mye allerede i sitt liv,

Hun som har vært 7 måneder og tre uke på denne jord.

Hun som ER i mitt liv og jeg i hennes.

Camilla

bottom of page