top of page

Når en pepperkaker baker, baker....

DA har snuppa rukket å bli 10 måneder.

Dagene går med storm skritt mot desember og juleforberedelsene er i gang.

Med 80% lønn og i amme bobla er det greit å startet med jule forberedelser. Jeg er typen som tenker jul tidlig, men er alltid ute i siste liten.

Snuppa baker pepperkaker

Med jule artikler i butikkene har også julefølelsen sneket seg inn hos meg alt i November. Advent staken er alt satt frem klar til bruk og julebrusen og gløgg ligger i kjøleskapet.

Jeg er glad i julen, men ikke så glad i å pynte.Jeg har ikke mange ting fremme i julen, men noen få juleting tar jeg like vel frem til jul. Jeg elsker julen som for meg handler om familie, mat, kaker, samvær, felles opplevelser,tradisjoner. Juletre har jeg de siste årene hatt i en stor potte eller kurv.

Det går tregt på tastaturet om dagen.

Ikke fordi det ikke er nok å skrive om, men rett og slett fordi jeg møter så mange flotte mennesker på livets vei.

Her om dagen var jeg i en HM butikk, da kassadamen fortalte at hun og var en solskinns mamma, til en gutt. Åå jeg blir jo så glad når folk tar kontakt, men dilemmaet mitt er at jeg egentlig er introvert og forferdelig dårlig sosial:) Jeg kan forstå at jeg oppleves som ei sur megge, uten at det er min hensikt. Skal bli flinkere å si takk.

Du vil kanskje ikke tro det, men også jeg setter pris på helgene.

Vi har fult opp med ting hele uke.

Her er en typisk uke for oss.

Mandag Tegn til trall kurs

Tirsdag fysioterapeut time

onsdag spesial pedagog time

torsdag helsestasjon time

fredag fysioterapeut time

I tillegg kommer mandag A-hus blodprøve og torsdag A-hus time. så jeg er glad når uken er over og det er helg som alle andre, selv om jeg er i svangerskaps permisjon.

En dag jeg satt på kaffe med ei vinnende, noe jeg sjeldent gjør forøvrig, fordi vi alltid er på et eller annet sykehus eller trening. Men denne dagen fikk jeg det til. Hun hadde snuppa på fanget da det kom en fyr som sa i forbifarten at det var en søt unge. Jeg satt med ryggen til og hun sa takk og hun lo godt etterpå. "Jøss" sa hun, "dette er det nye sjekketrikset" og vi lo godt begge to.

Under samme kaffebesøk var det en dame som tok kontakt og syntes snuppa hadde et fantastisk fint hårbånd. Vel det er utrolig hyggelig når folk tar kontakt, det må jeg ærlig innrømme.

Vi har hatt besøk av super kusina M, som er 3 år og 10 måneder.

Vi bakte pepper kaker. Med ferdig pepperkakedeig fra butikken., så skal de resterende julekakene bakes fra bunn, selv om det ikke blir 7 slag.

Riktig nok er vi fortsatt i november, og jeg er vandt med at vi baker til jul i desember. Men vi fikk skikkelig julestemning og ny tradisjon skal prøves og legge til. Innføres,føres inn. Nemlig baking i november.

Da skal resten av dagen nytes med suppa.

Henne og jeg.

Jeg og henne.

Henne som har åpnet og fortsatt åpner nye dører i livet mitt.

Hun som har et smil på lur.

Hun som viser at hun kan og mestrer så mye allerede i sitt liv.

Hun som har vært 10 måneder og 1 uke på denne jord.

Hun som ER i mitt liv og jeg i hennes.

Camilla

bottom of page