Back on track

April 22, 2020

 

 

 

 

 

 

Da er vi tilbake, we are back, tilbake fra et år med utvikling og utfordringer. Et år med mestring og selvransakelse. Et år med rutiner og tårer.  Og jeg snakker om tilbake på jobb, livet med venner, livet med broder`n som var i en alvorlig ulykke. 

Livet,

Livet som vi alle lever.

Jeg trengte en pause, en pause fra blogg, men etter å ha vært gjest på theluckyfew.no i dag, er vi tilbake. 

Lysten for å dele og reflektere, med dette som plattform er kommet tilbake. Og etter covid-19 og vi skal tilbake til virkeligheten neste uke, hun i barnehagen og jeg på jobb, så kjennes det litt ut som en ny start. En restart!

Henne og meg.
Jeg og henne.
Hun som har åpnet og fortsatt åpner nye dører i livet mitt.
Hun som har et smil på lur.
Hun som viser at hun kan og mestrer så mye allerede i sitt liv.
Hun som har vært 2 år og 3 måneder på denne jord.
Hun som ER i mitt liv og jeg i hennes.

 

 

 

 

Please reload

Our Recent Posts

April 22, 2020

Please reload

Archive

Please reload

Tags

Please reload

 

Address

Nittedal, Norge

Contact

Follow

  • Facebook
  • Instagram

©2018 by Camillashjerte. Proudly created by Chrissorensen.no