top of page

Back on track

Da er vi tilbake, we are back, tilbake fra et år med utvikling og utfordringer. Et år med mestring og selvransakelse. Et år med rutiner og tårer. Og jeg snakker om tilbake på jobb, livet med venner, livet med broder`n som var i en alvorlig ulykke.

Livet,

Livet som vi alle lever.

Jeg trengte en pause, en pause fra blogg, men etter å ha vært gjest på theluckyfew.no i dag, er vi tilbake.

Lysten for å dele og reflektere, med dette som plattform er kommet tilbake. Og etter covid-19 og vi skal tilbake til virkeligheten neste uke, hun i barnehagen og jeg på jobb, så kjennes det litt ut som en ny start. En restart!

Henne og meg. Jeg og henne. Hun som har åpnet og fortsatt åpner nye dører i livet mitt. Hun som har et smil på lur. Hun som viser at hun kan og mestrer så mye allerede i sitt liv. Hun som har vært 2 år og 3 måneder på denne jord. Hun som ER i mitt liv og jeg i hennes.

bottom of page